VI ER DIN ENGROS ELEKTRONIK! 

VI ER DIN ENGROS ELEKTRONIK! 

NORTAGG er erfarne inden for elektronik grossist og har gennem lang tid handlet telefon tilbehør engros. Hos NORTAGG har vi masive mængder produkter på vores webshop, som er klar til at blive leveret hos din virksomhed. Mangler jeres forretning tøj så er du kommet til det rette sted. Vi har et kæmpe udvalg som tilbydes til den bedste pris på markedet.  

Indenfor  telefon tilbehør engros har vi en del gode tilbud til vores købere. Det kan være at I måske står og har brug for den bedste skærmbeskyttelse for jeres arbejdere, så deres telefoner fungerer perfekt og så jeres medarbejdere kan hjælpe jeres kunder optimalt. Som forhandler af engros elektronik har NORTAGG en del muligheder for at ordne dine problem. NORTAGG har blandt andet markedets bedste skærmbeskyttelse. Her tilbyder vi vores SmartGlass som kan sikre en fantastisk beskyttelse af din telefoner. Vores SmartGlass er utrolig stabilt på grund af vores design. Fremfor det klassiske følsommme glas som findes som mange elektronik grossist, har vi hos NORTAGG produceret vores SmartGlass med en kombination af plastik og kraftigt glas, som giver os et fantastisk produkt.  

Mangler du sportstøj ?   

Vi har altid et gigantisk udvalg af høj kvalitets tøj, hvor jeres virksomhed kan finde en del fantastisk tilbud. Mangler du arbejdstøj til jeres kunder? Vi har for det meste stabile skjorter af fantastisk kvalitet, og vi forhandler B2B grossist, og derfor I kan bestille de rigtige mængder til din forretning. Vores kæmpe sortiment strækker sig over flere forskellige modeller, og NORTAGG kan der ved tilbyde et bredt sortiment af produkter. Vi er for det meste parat til at efterkomme dine ønsker og distribuere den rigtige mængde. Eksempelvis har vi et kæmpe udvalg af træningstøj af den bedste kvalitet som vil passe perfekt til jeres hjemmeside. Vores udvalg vil også behjælpe for din butik i den kommende periode eftersom sommeren ankommer til Danmark og flere folk skal ud og løbe igen. Som et eksempel vil vores T-shirts være optimal til padeltennsi. Som engros tøj har vi for det meste et fuldt lager og gode tilbud klar til vores kunder, og vi tilbyder hurtig levering. Kendetegnet ved os er vores høje kvalitet. Vi leverer kun med produkter i den bedste kvalitet, og I vil derfor altid være sikker på at modtage et godt produkt. Som grossist tøj er vi altid interesseret i vores kunders spørgsmål, og vi placerer en stor indsats i vores kundeservice. Kunder er dermed for det meste velkomne til at vende tilbage med en tilbagemeldning efter du har givet vores produkter en tester, så vi har mulighed for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse endnu mere.     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *