Powerbank for days

Powerbank for days

Powerbank 

Vi har powerbanks i mange forskellige afstøbninger om det skal være en selvopladende powerbank med solceller, om power banken skal have en voldsom batterikapacitet, om den skal kunne oplade flere enheder op på samme tid eller alle ovenstående.  

Power banks findes i mange forskellige afstøbninger om du ønsker en lille kompakt powerbank, som nemt kan være i lommen eller om du vil have en større powerbank med et større batteri, som du ikke behøver lade op så ofte.  

Er du på farten og bruger din telefon eller iPad, når du er på arbejde og dræner din enhed for strøm. Så kan det være det bedste at købe sig en powerbank, som kan lade din telefon og iPad op på samme tid og lynhurtigt evt. med quick charge.  

Vores powerbanks kommer med en strømmåler, så du kan se om din powerbank har lidt eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade den op. 

Elsker du at gå lange ture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være ideelt for dig at tage en powerbank med som kan give alle dine enheder strøm, mens du er på farten. Her har vi ligeledes powerbanks med solceller, så du kan nyde det skønne vejr og samtidig lade din telefon op mens du får en pause fra hverdagen.  

Nyerere mobiler skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden flere krav til hvad den skal kunne. Alle disse funktioner er med til at tage batteritid og det kan være klogt i mange situationer at have en powerbank, så du slipper for at skulle lede efter en strømforsygning hver gang du skal lade ens telefon op.  

Spiller du på din telefon har du sikkert prøvet at det tager på din telefons strøm og det kan være irriterende at skulle afbryde sit spil fordi du er ved at have lidt strøm.  

Størstedelen powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det er ideelt at få en powerbank, som er samarbejdsvenlig med netop din enhed i stedet for at man skal lede en mellemløsning.  

Slip for afbrydelser 

Med en powerbank kan du undgå at du mangle strøm mens du er ude af huset og ikke har adgang til en stikkontakt.  

Fede egenskaber 

Der er igennem tiden sket meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opleve en vanvittig batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så du kan opleve utallige opladninger gennem powerbanken før den har brug for en opladning på ny.  

Du vil derfor også opdage at der er en lang række nye features ved powerbanksene. Her findes der nu mikro små og kompakte, så de ikke er klodsede og er store. nogen kommer med solceller, så du faktisk ikke har behov for at skulle oplade din powerbank. Nogle er med trådløs opladning, så du slipper for at skulle have kabler med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med mange udtag, så du kan lade adskillige enheder på samme tid.  

Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også adskille mellem de forskellige enheder, så du kan oplade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle vurdere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm.  

Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan klare, men nu kan powerbanks identificere, hvornår din smartwatch er fuldt opladet, så du slipper for at skulle bruge strøm på ingenting.   

 

One thought on “Powerbank for days

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *