Om os

Vi hjælper alle, det er den indstilling vi lægger for dagen. Det er også derfor vi hver dag kan hjælpe 1000 vis af besøgende her på siden. Vi hjælper dem med at finde de lån som matcher deres behov allerbedst.

Hvem står så bag hjemmeside?

Den er drevet af et passioneret team med mange års erfaring i at hjælp folk med at finde de bedste lån. Men vi hjælper ikke kun med at finde de bedste lån, vi hjælper også med rådgivning således at folk ikke låner penge de på den lange bane ikke kan betale tilbage.

Vores erfaring ligger gemt i en masse lignende portaler der sammenligner lån på kryds og tværs af markedet. I særdeleshed er lån trods RKI et af vores specialer.

Det er egentlig ikke vores ansvar, men er den enkeltes. Vi mener dog at det på ingen måder er ansvarligt at tag en lån man ikke kan betale tilbage, og det er med den filosofi vi hjælper brugerne.

Hvis du har spørgsmål til os eller lignende så er du velkommen til at kontakt os, det kan du gøre ved at bruge formularen på denne her side. Her kan du både sende ris og ros, men du er også meget velkommen til at stille spørgsmål. Vores mål er, at vi svare på alle henvendelser indenfor 24 timer. Hvis du bare er på jagt efter et kviklån, så synes jeg bare du skal hoppe ud på forsiden og finde et der matcher dit behov.

Vi lægger ikke skjul på, at vi af låne firmaerne modtager kommission hvis der ansøges om et lån gennem vores liste af låneudbydere.