Jeg savner sommeren

Jeg savner sommeren

Som barn elskede jeg balloons, hvis familien skulle ud og spise på forskellige restauranter. Det var specielt, når vi skulle på Burger King, hvor balloons ikke blot var vandlegetøj, men de var faktisk var et element af oplevelsen. På Jensens Bøfhus kunne man få gode bøffer, og som en del af oplevelsen kunne vi få lov til at beholde ballonen, som vi modtog når man ankom til restauranten. Hvis man sad på stolen kunne man se på loftet som var tildækket af balloons over det meste, hvilket lavede stemningen så meget bedre. ballonen er noget af det sejeste fra vores ungdom, og balloons magic optræder ofte i løbet af mit liv, og ballonen er hyppigt en del af nogle af vores fejringer.  

Magic Balloons kan for os være mange forskellige objekter. Man har blandt andet vandballoner som vandlegetøj hver eneste sommer, hvor vandkampe med vennerne og andre bekendte var en fast begivenhed. Her organiserede jeg så mange balloons magic vi overhovedet kunne, så jeg med vores vandlegetøj kunne skabe de mest optimale oplevelser sammen med mine fætre. Som en del af denne tradition, fandt vi ud af, at vi kunne skaffe produkter so kan assistere folk med hurtigt at lave en del balloons samtidligt, så vi bare kan igangsætte den den sjove del af processen. Balloons magic er stadig underholdende udendørs legetøj selv eftersom vi nu er blevet voksen. Faktisk er udendørs legetøj faktisk stadig vanvittig underholdende, specielt når der her i sommertiden skal afholdes fester, hvor du kan kombinere vores sommerlige vejr, ballonen og øl, og derved gør dine sociale arrangementer det mere sjov.  

 

Vandballoner til mange begivenheder 

Balloons har ikke behov for nødvendigvis at være relateret til udendørs legetøj. Ballonen er fantastiske til festlige tider, såsom til familiefester. Vi vil traditionelt at anskaffe os normalt masser af en del forskellige magic ballons, hvis det er mig, som har ansvar som værtskab for festlighederne. Vores familie er typisk utrolig begejstret med den stemning, som vi formår at skabe med magic ballons. De kræver selvfølgelig en masse ressourcer, hvis vi personligt skal oppuste alle disse magic ballons alene. Men vi har opserveret, at man uden problemer kan købe disse cool magic ballons, hvor I faktisk kan oppuste flere samtidigt, og derved sparer en del tid i processen!  

Jeg vil mene, at vores store begrejstring for magic ballons oprinder fra min yngre  dage, hvor mine forældre altid gjorde stor brug af magic ballons, som del af fejringen af mig. Balloons blev brugt til at pynte hele huset, så alle mine venner virkelig fik lukket deres øjne op, når de ankom til festen. Tilfældigvis er jeg et sommerbarn, og vandballoner har også oftes været en del af underholdningen til min fødselsdag. Der blev derfor tit anskaffet vandballoner ind til den spændende fight, hvor mit vandlegetøj blev en kæmpe succes blandt mine venner, som ivrigt deltog i vandkampen om sommeren. Jeg anskaffede  vandballoner gennem en webshop, hvor jeg bestilte sindssygt mange ballonen til festen. Så ekstrem mange balloons at vi endda havde til flere dage efter, hvor venner fra hele vejen kunne komme og deltage i en masiv vandkrigleg.  

2 thoughts on “Jeg savner sommeren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *