Find din powerbank

Find din powerbank

Powerbank 

Vi tilbyder powerbanks i adskillige forskellige afstøbninger om det skal være en selvopladende powerbank der oplades ved solenergi, om den skal have en voldsom batterikapacitet, om den skal kunne lade mange enheder op på samme tid eller alle før nævnte.  

Power banks findes i talrige forskellige modeller om du vil have en lille kompakt powerbank, som nemt kan være i lommen eller om du ønsker en stor powerbank med et større batteri, som man ikke behøver lade op så ofte.  

Er du på farten og bruger din mobil eller tablet, når du er på job og dræner din enhed for strøm. Så kan det være det bedste at købe sig en power bank, som kan lade din mobil og smartwatch op på samme tid og lynhurtigt evt. med quick charge.  

Vores powerbanks kommer med en indikator, så man kan se om din powerbank har lidt eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade powerbanken op. 

Elsker du vandreture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være det bedste for dig at tage en powerbank med som kan give alle dine enheder strøm, mens du er ude for at gå. Her har vi ligeledes powerbanks med solceller, så du kan nyde det gode vejr og samtidig lade din enhed op mens du får et afbræk fra hverdagen.  

Nyerere telefoner skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden nye forventninger til hvad den skal kunne. Alle disse egenskaber er med til at stjæle batteritid og det kan være klogt i mange tilfælde at have en powerbank, så du slipper for at skulle lede efter en stikkontakt hver gang du skal lade ens telefon op.  

Spiller du på din mobil har du sikkert oplevet at det stjæler din telefons strøm og det kan være irriterende at skulle stoppe sit spil fordi du er ved at have lidt strøm.  

Størstedelen powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det kan være smart at købe en powerbank, der er samarbejdsvenlig med netop din enhed i stedet for at man skal lede en mellemløsning.  

Din livslinje til omverdenen 

Med en powerbank undgår at du mangle strøm mens du er ude af huset og ikke har tilgang til en stikkontakt.  

Oplev forbedrede powerbanks 

Der er igennem tiden hændt meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opleve en vanvittig batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så man kan opleve adskillige opladninger gennem powerbanken før den har brug for en opladning på ny.  

Du kan derfor også opleve at der er en lang række nye egenskaber ved powerbanksene. Her findes der nu bitte små og kompakte, så de ikke er klodsede og fylder meget. Nogle kommer med solceller, så du faktisk ikke har behov for at skulle oplade din powerbank. Nogle er med trådløs opladning, så du er for uden for at skulle have kabler med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med 3-4 udtag, så du kan lade adskillige enheder på samme tid.  

Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også se forskel mellem de forskellige enheder, så du kan oplade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle vurdere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm.  

Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan klare, men nu kan powerbanks identificere, hvornår din tablet er fuldt opladet, så du slipper for at skulle spilde strøm på ingenting.   

 

One thought on “Find din powerbank

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *