En nem måde at få lidt mere overskud på

Trænger du til økonomisk overskud i hverdagen, så er der smartere måder end at tage lån!

Nogle måneder trækker tænder ud, og betyder du kan kommer dertil at du trænger til et lån. Der findes dog bedre måder at gøre det på. 

Det kan være en måned hvor køleskabet bliver til en varmeovn og bilen skal have nye sommerdæk. Det er sådan en måned hvor du bare ikke lige har råd til hverken byture, frækt lingeri og ved nogen af dem endda mad. Hvad skal man så gøre for at komme gennem sådan en måned, uden opkald fra banken ?

I stedet for straks at trække et kviklån eller tage i banken for at oprette et lån. Så skal du overveje den smarte online afbetalingskonto. Kontra lån, så er der ingen oprettelsesgebyr. Her sparer du alene en del penge. Dertil kommer at den altid kan stå på standby. Den koster nemlig kun når du bruger den. Har du så en måned der er hård, så kan du lige skyde lidt over på denne. Tager du feks viabill, så er den indrettet til online køb. Alle din køb kan så samles her og skydes ud over andre måneder hvor du bedre har råd. 

Hvad kan du med sådan en konto

Den er specielt lavet til brug ved online køb. Dermed kan du bruge den som du gør dit kort i stort set alle onlinebutikker. Du kan dermed samle køb fra alle shops i en afbetaling, hvilket gør det billigere og nemmere at håndtere. Du betaler blot med løsningen frem for dit kort. Varer som sko, elektronik, mad, tøj, værktøj, køkkenudstyr, smykker, parfume ja endda sexlegetøj kan så samles i en afbetaling. Det sparer dig for mange små lån og samtidig også for udgifter. Du vælger så blot hvor hurtigt det skal betales retur. Når alt er afbetalt, går kontoen blot i pause og venter på du engang får brug for den igen.

5 thoughts on “En nem måde at få lidt mere overskud på

  1. Pingback: สล็อต xo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *