Sådan indretter du dit drivhus

Er du løbet tør for idéer, når det kommer til, hvordan du skal indrette dit drivhus? Så læs med her!  

Mange danskere har et drivhus, og dette bliver brugt til alskens forskellige ting. Ofte nyder man at have drivhuset, fordi det er muligt at gro nogle ting inde i drivhuset, som man ellers ikke kunne have groet. Derudover er der også lidt varmere inde i drivhuset, og derfor kan det være rart at opholde sig i det fx i foråret.  

Der findes et utal af muligheder, når det kommer til, hvordan du kan indrette dit drivhus. Vi har samlet nogle af disse idéer her.  

Find inspiration 

Det første du skal gøre er at søge inspiration. Når du er inspireret, bliver det nemmere for dig at indrette dit drivhus. Du er også mere sikker på, at du lykkes med din indretning, når du er inspireret, mens du skaber den.  

Der er mange steder, man kan forsøge at lede efter inspiration. Du kan bl.a. kigge på en side som alttilhusoghjem.dk, hvor der er en god sandsynlighed for, at du kan finde noget inspiration. Generelt er internettet altid en trofast ven, når du leder efter inspiration. 

Alternativt kan du også kigge i haveblade, hvor der ofte også skrives om drivhuse. Du kan også besøge forskellige menneskers haver for at se, hvordan de har deres drivhus. Ofte kan det være rart at se noget konkret i virkeligheden, da dette lige kan puste ekstra glød til din inspiration.  

Hvad skal drivhuset bruges til? 

Når du skal i gang med at indrette dit drivhus, er det også enormt vigtigt, at du spørger dig selv: Hvad skal drivhuset bruges til? Hvis ikke du ved dette, er det svært at indrette drivhuset. Det er nemlig altid vigtigt at gå efter funktionalitet i sin indretning.  

Man kan bruge et drivhus til meget forskelligt. Nogle har primært et drivhus for at gro forskellige planter derinde. Dette kan være alt lige fra tomat til squash. Fordelen ved et drivhus er, at du i et drivhus kan skabe et lidt andet klima – det bliver simpelthen varmere. Hermed er det muligt for dig at dyrke fødevarer, som du ellers ikke havde kunnet dyrke i Danmark.  

Andre har mere drivhuset, fordi det skal være et sted, hvor man virkelig kan dase og slappe af. I sådan en type drivhus er andre ting vigtige – bl.a. at du finder de helt rette havemøbler.  

Fine havemøbler er vigtige 

Når man har et drivhus, er det næsten en skam ikke at placere et par havemøbler derinde. Du vil virkelig kunne nyde godt af dette, når den første forårssol begynder at komme. Da vil der nemlig måske allerede være varmt nok til, at du kan sætte dig ud i drivhuset med fx en god bog.  

Da er det selvfølgelig enormt vigtigt, at du har de helt rigtige havemøbler. Dette er havemøbler, som man sidder godt i, men som samtidig er flotte. For at finde disse havemøbler er du nødt til at gå på jagt efter dem.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *