Flere besøgende på virksomhedens hjemmeside

Mange har prøvet det, du har købt en ny hjemmeside i dyre domme, men der er ingen trafik.

For de fleste var det en overraskelse, at der skulle meget mere til end bare en hjemmeside. En hjemmeside uden SEO (søgemaskineoptimering) er en reklameplads, et stempel på et visitkort og et link nederst i din mail. For at få flere besøgende på virksomhedens hjemmesiden, har du forskellige muligheder, her er nogle af dem. 

 

Annoncer i søgemaskiner

Annoncer på sociale medier

Affiliate marketing

SEO (søgemaskineoptimering)

 

Den sidste SEO er en langsigtet investering, der vil give din virksomhed en fast tilgang af kunder, du vil med tiden få din investering tilbage, og derfra bliver prisen for, at holde dine placeringer oppe med organisk vækst meget lav i forhold til annoncer. Desuden så bliver din virksomhed mange flere penge værd, end hvis din hjemmeside bare er en reklameplads.

 

Vækst med SEO

 

Op mod 80% af dem der googler besøger aldrig nogensinde side 2. Med andre ord: Der kan være en voldsom effekt på trafikken, hvis du vælger, at få lavet søgemaskineoptimering på din hjemmeside. Men hvem skal man vælge i en jungle af firmaer der siges at kunne udføre miraklet. Hos joneseo.dk gives der som hos nogen andre en garanti for godt SEO arbejde, der kan ikke garanteres plads nr. 1 – men der en garanti succes med den SEO der udføres. Der er altså alle mulige gode grunde til, at få lavet seo så du kan få flere besøgende på din virksomheds hjemmeside.

 

Reklamer vs. organisk vækst

 

Tja.. Hvem er interesseret i, at betale for de samme reklamer om og om igen, hvis de kan undgå det. Eller bare holde ved og vækste virksomheden endnu mere, med flere besøgende fra bedre placeringer i søgemaskinerne. Det kan der nu nok være nogen der vil, for hvem ved om søgemaskinen vil favorisere din virksomheds hjemmeside. Og hvem siger, at den du finder til jobbet virkelig kan udføre arbejdet? 

 

Søgemaskinerne vil absolut favorisere din hjemmeside, hvis man følger den rette opskrift på SEO, skabe godt indhold på hjemmesiden, påstår det firma du har tiltænkt det samme, så er du på rette spor.

3 thoughts on “Flere besøgende på virksomhedens hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *